Velsmag. Dagens salat varierer, og her har den fået drys af mandler i stedet for boghvedekerner, som Ibyens anmelder smagte.
Foto: Therese Jægtvik

Velsmag. Dagens salat varierer, og her har den fået drys af mandler i stedet for boghvedekerner, som Ibyens anmelder smagte.

Cafeanmeldelser

Topkarakter: Man burde betale i dyre domme for så lækker mad, men det gør man ikke på H15 i Kødbyen

I et råt hjørne af Kødbyen excellerer et nyåbnet cafeteria med en menu, der rammer tidsånden lige i solar plexus.

Cafeanmeldelser
FOR ABONNENTER

I en gammel fragtmandshal er garageportene blevet pillet ned, og losserampen er forvandlet til en terrasse. Her kan man nippe til lemonade, spise brie de meaux med sprødt rugbrød eller skyr med bagte blommer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce