0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fransk café byder på byens bedste franske pizzaer

Krôyers excellerer i vidunderligt sprøde tartes flambées - franskmændenes svar på en pizza, og lige så sprøde bobler. Men servicen er uprofessionel og langsom.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Hos Krôyers er det hele veludført med godt håndværk og hjemmelavet islæt, der gør det til et besøg i topklasse.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er sprød mad. Og så er der mad, der knaser, så det næsten larmer i hele kraniet. Sådan er det, når tænderne tager fat i et stykke tarte flambée – franskmændenes svar på en pizza, som kommer fra Alsace, hvor den traditionelt blev bagt for at teste, om bagerens ovn var varm nok. Den tradition har de franske ejere bag Krôyers hentet hjem til København med bravur.

Jeg har sat min tidligere opgangsnabo og nu veninde i stævne på en solrig søndag. Vi scorer den bagerste grønne veloursofa, hvor vi har det perfekte vue ud over caféen. Les tartes fås med forskellig topping som den traditionelle med cremefraiche, bacon og rødløg til den dekadente udgave, rossini, med foie gras, serrano og trøffelcreme. Vi tager en i hver ende.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN