Madanmeldelse af restaurant Geist i København. Avocado med mandelolie og kaviar, jomfruhummertatar med hibiscuspulver og syrnet fløde. Pighvar med ravioli af gruyere og fennikel.
Foto: Andreas Haubjerg

Madanmeldelse af restaurant Geist i København. Avocado med mandelolie og kaviar, jomfruhummertatar med hibiscuspulver og syrnet fløde. Pighvar med ravioli af gruyere og fennikel.

iBYEN

Fra »mirakler« til »mindblowing«: Her er de bedst anmeldte restauranter i 2018

Ibyen ser tilbage på årets gastronomiske højdepunkter, der fik henholdsvis fem og seks hjerter.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Ibyen ser tilbage på året der gik og præsenterer de restauranter, som fik madanmeldernes madhjerter til at kvittere med både fem og seks hjerter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce