0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fra shawarma til friterede østers: Kokken på Cicchetti fortæller om sine yndlingssteder i København

Nina Krysiza Sørensen er én af kvinderne bag den populære italienske restaurant Cicchetti på Nørrebrogade. Hvor går hun selv ud?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Arkivfoto: Mads Nissen

Den italienske restaurant Cicchetti, der ligger på Nørrebro i København, drives af Nina Krysiza Sørensen og Rikke Kolding Pedersen.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen for at spise på budget?

»Jeg kan rigtig godt lide Bar’Vin i Skindergade, hvor de laver traditionel fransk mad. De laver en rigtig god brandade (fiskekartoffelmos, red.), côte de boeuf (rib-steak, red.) og en virkelig god tatar også. Og så er de bare supersøde derinde og har ret god vin, hvilket også altid er et plus«.

»Derudover kan jeg godt lide den kinesiske Magasasa, som er endnu mere budget. Helst den i Istedgade. Her er vi virkelig nede på jorden, tangerende til det biksede, men det er også det, der gør det fedt. Det er mestendels kinesere, der kommer der, og det er jo altid et godt tegn, og så har de bare en trilliard retter, hvilket ikke plejer at være så godt. Men det er virkelig lækkert«.

Hvad gør du, når du går i byen?

»Jeg er nok mest til bodegaer, oftest på Nørrebro, fordi jeg arbejder til sent her. Det bliver som regel enten Det Rene Glas eller Dilligencen, hvor jeg bestiller en hof og en Fernet Branca, hvis der skal være sidevogn«.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN