Lisa Lov er chefen. The boss.
Egentlig virker hun meget sød og rar, da hun tager imod mig på sin nye restaurant i Ryesgade på Nørrebro. Men altså, det kan jo ikke være for ingenting, at hun går under navnet Tigermom.
Navnet kom, fortæller den 31-årige kok, da hun som souschef på michelinrestauranten Relæ stod for at lære de nye elever op. Og krævede stram disciplin.
»Jeg kan godt være streng, men det er kun, fordi jeg drager omsorg. Det betyder noget for mig, at mine elever lærer noget og bliver bedre, og det betyder noget for mig, hvilken oplevelse gæsterne får«, siger Lisa Lov, da vi har sat os ved et af bordene.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her