Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kontorfælleskaber som Nomad på Nørrebro (foto) er egentlig forbeholdt folk, der betaler fast leje for et  skrivebord. Men cafeen er åben for offentligheden - og priserne lavere end på Skt. Hans Torv over gaden. Pr-foto: Marcus Trappaud

Kontorfælleskaber som Nomad på Nørrebro (foto) er egentlig forbeholdt folk, der betaler fast leje for et skrivebord. Men cafeen er åben for offentligheden - og priserne lavere end på Skt. Hans Torv over gaden. Pr-foto: Marcus Trappaud

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Caféguide: Her er 3 skjulte cafeer, hvor du kan holde et professionelt møde

Byen bugner af kontorfællesskaber. Flere af dem har cafeer, hvor du er velkommen fra gaden.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Republikken på Vesterbro

Foto: Pr-foto

At sidde og arbejde på en café kan føre til grubleri: Kan du f.eks tillade dig at spærre en plads i 3 timer, hvis du kun køber én caffelatte? Hos Republikken på Vesterbrogade har de regnet den ud. Du betaler 40 kr. for den første time – derefter 15 kr. pr time – for ubegrænset selvhenter-kaffe, wifi og skrivebordsplads. Du kan købe frokost til rimelige priser.

Republikken. Vesterbrogade 26, Kbh. V.

Nomad Workspace på Nørrebro

Foto: Pr-foto: Marcus Trappaud

Bag de gigantiske søjler i det gamle domhus på Blegdamsvej har kontorhotellet Nomad haft adresse siden sidste år. De farverige lokaler er hjemsted for især kreative design-iværksættere og -virksomheder, men cafeen har åbent for offentligheden. Her kan du drikke espresso for en 20’er eller få rugbrød, blødkogt æg & ost til 32 kr. Cafeen har plads til 20 siddepladser, og der er ualmindeligt instagrammable.

Nomad Workspace. Blegdamsvej 6, Kbh.N.

Better Office i Indre By

Foto: Pr-foto

I en sidegade til Strøget åbnede Better Office for nylig 1.650 kvm stort kontorfællesskab. Skal du have fast skrivebord, skal du have penge op af lommen, men leder du efter et mondænt, tilbagetrukket mødelokale eller arbejdsstation for et par timer, er stedet oplagt. Der er gratis adgang, og du kan købe italiensk kaffe og lette anretninger. Indretningen og klientellet er til den eksklusive side, og pladserne er få, så det er mere oplagt til forretningsmøder end strømpesokker og RUC-rapporter.

Better Office. Klosterstrøde 16. Kbh. V.


Annonce

IBYEN