To tredjedele af os giver aldrig drikkepenge, selv om de færreste restauranter i byen har overenskomst og personalet derfor er afhængig af de ekstra kroner. Sløjf drikkepengene og gør maden dyrere, foreslår Ibyens madskribent.
Foto: Ole Steen

To tredjedele af os giver aldrig drikkepenge, selv om de færreste restauranter i byen har overenskomst og personalet derfor er afhængig af de ekstra kroner. Sløjf drikkepengene og gør maden dyrere, foreslår Ibyens madskribent.

iBYEN

Ibyens madskribent: Det er på tide at droppe drikkepengene

Smilede tjeneren nok? Grinte hun af dine jokes? Nej? Så gav du hende sikkert ikke drikkepenge. Men det burde du, mener Ibyens madskribent Lars Bjerregaard.

iBYEN
FOR ABONNENTER

En af de ting, jeg nyder ved at gå meget på restaurant, er at observere restaurantens andre gæster. Specielt når middagen er slut, og der skal betales.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

IBYEN