Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Robbie Williams kommer til Smukfest til augst. i 2015 spillede han på Tinderbox i Odense (foto).
Foto: Line Ørnes Søndergaard

Robbie Williams kommer til Smukfest til augst. i 2015 spillede han på Tinderbox i Odense (foto).

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

'Angels' og 'Rock DJ' i Bøgeskoven: Robbie Williams er årets sidste hovednavn på Smukfest

Det bliver den engelske entertainer Robbie Williams, der som det sidste af årets hovednavne skal samle festivalgæsterne foran Bøgescenerne

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Smukfest er – i hvert fald på musiksiden – så godt som parat til at fylde Bøgeskoven med festivalgæster i starten af august.

Festivalen løfter nu sløret for årets sidste hovednavn med offentliggørelsen af Robbie Williams, der utvivlsom vil få Smukfest-gæsterne til at bryde ud i kollektiv sang med hits som ’Let Me Entertain You’, ’Angels’ og ’Come Undone’. Han spiller på festivalen onsdag 7. august.

Sidste gang den nu 45-årige entertainer optrådte på en dansk festival var i 2015, hvor han var på plakaten hos Tinderbox. Det show slap han ikke entydigt godt fra ifølge Politikens anmelder Simon Lund, der beskrev koncerten som én, hvor »den engelske spradebasse forsøgte at skjule en pauver musikalsk indsats med et spektakulært show«.

Tidligere på ugen offentliggjorde Smukfest en noget større musikpakke med 9 nye navne, herunder blandt andet tidligere Oasis-forsanger Liam Gallagher. Derudover står menuen på et højenergisk grime-show fra engelske Stormzy og en fest kurateret fra Bøgescenerne af manden bag utallige hitliste-baskere, Calvin Harris.

Smukfests program rundes af i løbet af den næste måneds tid, hvor de sidste navne løbende vil offentliggøres indtil den endelige festivalplakat kommer ud i midten af maj.

Smukfest afvikles d.7.-11. august. Partoutbilletterne er udsolgte, men endagsbilletter og andre billettyper kan findes her.

Annonce

IBYEN


    Chris Pedersen var i årevis en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så fik han nok. Nu er han vært på DR K. Fotograferet under sin crossfittræning.

Læser til brevkassen:  Hjælp, jeg er kommet til at sprede et grimt kviklånsrygte om min gamle ven i en spritstiv hævnaktion

Ugens spørgsmål og svar i Ibyens Brevkasse stammer fra Ibyen og Poptillæggets live-arrangement i Absalon tidligere på ugen. Lyt til hele podcasten på fredag via Politikens Poptillæg.

Brevkassen feat. Flemming Møldrup:  »Hver gang jeg arrangerer en aftale med en fyr, ender jeg med at researche alt fra bopæl til Instagram, LinkedIn og Facebook«

»Jeg har da fået masser af tilbud«, skriver en læser til Politiken. Men hun er fortsat jomfru - og dødtræt af andres behov for at tale om det.

Læser til brevkassen:   Jeg er 23 år og jomfru. Og mit eneste problem med min jomfruelighed er andre menneskers nysgerrighed


    Michael Jackson fotograferet under koncert i København 1992.

Læser til brevkassen:  Min kæreste vil have mig til at boykotte Michael Jacksons musik. Hvad gør jeg?

Sanger Thøger Dixgaard er gæsteredaktør i denne uges udgave af Ibyens brevkasse.

Thøger Dixgaard svarer i kærligheds­brevkassen:  Hvad stiller man op, når drømmedaten ikke vil mødes igen?

Hvor langt rækker din mentale Tinder-radius? Ibyens brevkasse svarer en læser, der hader mænd, men gerne vil have en kæreste.

Brevkassen feat. Gudrun Marie Schmidt:  Kvinde, drop dine krav om høje mænd, kloge mænd og mænd med trænede kroppe


    Felix Thorsen Katzenelson er brevkasseredaktør på Ibyen.

Giver 'elskling' dig kvalme?   Kærligheds­brevkassen giver dig formlen på det perfekte kælenavn

Læser til brevkassen:  Alle mine venner er pludselig biseksuelle. Går jeg glip af noget?