I 1975 blev den virkelige historie om de ludfattige, halvskøre overklassekvinder Edith Bouvier Beale senior og Edith Bouvier Beale junior allemandseje gennem dokumentarfilmen 'Grey Gardens'. I teaterstykket 'The Art of Falling' spilles de af Sue Hansen-Styles og 
Sira Stampe.
Foto: Martin Lehmann

I 1975 blev den virkelige historie om de ludfattige, halvskøre overklassekvinder Edith Bouvier Beale senior og Edith Bouvier Beale junior allemandseje gennem dokumentarfilmen 'Grey Gardens'. I teaterstykket 'The Art of Falling' spilles de af Sue Hansen-Styles og Sira Stampe.

Mød Store Edie og Lille Edie: To overklassekvinder i lort til halsen

Fra fredag aften kan publikum komme med på en menneskelig deroute, når Teatret ved Sorte Hest har premiere på tragikomedien ’The Art of Falling’. Stykket er baseret på den virkelige historie om en mor og hendes voksne datter, som isolerer sig i deres rigmandsvilla i USA, mens livet drastisk ændrer form fra overklassens luksus til fattigdommens slum og forfald. »På en måde afspejler det USA netop nu«, siger instruktøren Rhea Leman.

FOR ABONNENTER

Vi er i 1970’ernes USA.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce