Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Kløverparken klos op ad Prøvesten ejes af Skansk, der gerne vil bygge boliger der. Men det kommende benzindepot ser ud til at bremse det projekt. Her er adm. direktør i Skanska Peter Nymann-Jørgensen (i jakke) og forretningsudviklingdirektør Ib Kaa på den øde grund, der måske ikke kan blive en ny bydel.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Omstridt benzinlager kan tvinges væk – men det kan blive dyrt for København

Socialdemokrater står fast på, at det ikke er muligt at afvise brændstofdepot, men ekspropriation kan komme på tale. Firma bag lageret: Vi truer ikke politikerne – vi informerer dem bare om konsekvenser.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Selv om det ikke er lovligt for politikerne i København at nægte det tyskejede lagerfirma Oiltanking at etablere et benzindepot, som på grund af eksplosionsfare vil spærre for at bygge boliger til 30.000 mennesker på et område lige ved siden af, så er det ikke umuligt, at kommunen om nogle år bliver nødt til at tvinge depotet væk igen – fordi byplanlægningen vil kræve det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden