Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
fra filmen
Foto: fra filmen

I 'Inside of a Military Dictatorship' oprulles roligt og forståeligt det indviklede magtspil, Aung San Suu Kyi er en del af i militærdiktaturet Myanmar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk instruktør møder Aung San Suu Kyi i vellavet dokumentar: »Måske var hun aldrig den, verden troede, hun var. Heller ikke den onde, verden ser hende som nu«

Gennem interviews med generaler, Aung San Suu Kyi og kritikere af diktaturet fortæller Karen Stokkendal Poulsen dygtigt og roligt historien om det komplekse magtspil i Myanmar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ikke før en god times tid inde i Karen Stokkendal Poulsens film fra Myanmar kommer historien om det burmesiske militærs drab på og omfattende overgreb mod landets muslimske mindretal, rohingyaerne. Selv om det er den historie, som har fyldt mest i Vestens rapporteringer om Myanmar og om den nu magtfulde og engang så hyldede demokratiforkæmper Aung San Suu Kyi i de senere år, venter Karen Stokkendal Poulsen meget længe i sin film med at komme ind på den.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden