0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Mikkel Hørlyck. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Joakim Grundahl på syretrip i sumpskoven: Jeg havde ikke set, at det mest mystiske væsen i den danske natur havde siddet lige foran mig hele dagen

Jeg elsker naturen, men mest i digte, på film og i malerier. Nu er jeg gået ud i en urørt sumpskov, hvor jeg skal sidde stille i 24 timer for at forstå, hvad træer og fugle siger, når de taler for sig selv. Og så begynder en myre at følge med i min bog, og et frø i et spindelvæv snurrer mig ind i blomsternes hemmelige verden. Og da gransangerne har udført kinesisk vandtortur, sidder jeg pludselig over for sumpens mest mystiske væsen, som hverken er dyr eller plante.

FOR ABONNENTER

Stumheden selv, Mulden bestandig nær,

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Læs mere

Annonce