0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn fik Vesterhavet og Harboøre ind i sit liv, da hun mødte sin mand. Et forhold til naturen er ikke noget, hun er vokset op med i barndomshjemmet, men med årene er hun kommet tættere og tættere på den.

Hellerup-pigen Maria Rørbye Rønn fik den jyske vestkyst med i købet, da hun giftede sig: »Jeg har lært havet at kende, og jeg kender mine begrænsninger«

Da DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn i begyndelsen af 90’erne mødte sin mand Laurits, fik hun Harboøre og Vesterhavet med i købet. Og en svigerfar, der var fisker og ikke havde noget hud tilbage på hænderne. Den havde saltet og vinden taget.

FOR ABONNENTER

For fem år siden var Maria Rørbye Rønn og hendes mand som sædvanlig på efterårsferie i sommerhuset lidt uden for Harboøre ved den jyske vestkyst. Solen var brudt frem efter tre dage med regn, så de gik tur på stranden og holdt sig deroppe, hvor klitskråningen begynder.

Lige pludselig forsvandt jorden under hende, og hun stod i kviksand til knæene. Et øjeblik efter gik det hende til hoften. Og som hun siger:

For kun 39 kr. om ugen kan du …

… læse denne artikel, få adgang til resten af politiken.dk og få avisen hjem til morgenkaffen de næste 10 lørdage.

Kom i gang nu