0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Influenceren Elvira Pitzner er flyttet ud af København for at få en have og kunne komme mere direkte ud i naturen. Et af de steder, hun ofte kommer for at nyde det fri, er Karlstrup Kalkgrav.

»Jeg tog måske naturen lidt for givet«: Diamantdatteren Elvira Pitzner forlod byen for at gå nøgen rundt i egen have

Mange har det med at tage naturen for givet, synes Elvira Pitzner. Selv har influenceren nu forladt sin bylejlighed for at komme ud i naturen. Her finder hun ro, det kalder barndomsminderne frem, og her er plads til at boltre sig med hunde og heste.

FOR ABONNENTER

Da Politiken efter møje og besvær får fat i Elvira Pitzner, efter at hendes telefon måtte lade livet på en ufrivillig svømmetur forårsaget af hendes hunde, er slutjunis hedebølge blevet erstattet af byger og ustadigt vejr. Lige inden vores aftale bemærker jeg, at hun har tilføjet et billede af regndråberne på terrassedøren til sin Instagram-story.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.