Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ditte Valente
Arkivfoto: Ditte Valente

I sin ellers professionelt gennemførte spændingsroman kniber det for Christian Mørk at gøre det klart, hvorfor hovedpersonen forbliver forelsket i kvinden, der ydmyger ham konstant.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: Christian Mørks fortælling om en forelsket fantast er lige lovligt postulerende

Der er fart over feltet i Christian Mørks nye spændingsroman; men det er svært at tro på det kærlighedsdrama, der er omdrejningspunktet.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Andreas Jørgensen er en 41-årig dansk krimiforfatter, der bor i New York. Her møder han tilfældigt den ni år yngre irske kollega Kris Power, der har succes med sine hårdkogte krimier, godt hjulpet på vej af »sit offentlige image som ung krimiforfatter i læderjakke og med det særlige sidelæns blik, som øjenskyggen gjorde til forfatterporno, der lige netop ikke gik over stregen, bare næsten, selv når der ikke var noget kamera i nærheden«. Men bag hendes selviscenesættelse mener Andreas at ane, at hun ikke selv er en af de »stenhårde kvinder«, hun skriver om.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden