Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kokkens favorit: »Jeg har brugt skålene i begge mine kogebøger«

Krukkernes enkle, superæstetiske og samtidig meget brugbare udtryk er lidt det samme univers, jeg lever i madmæssigt, fortæller kok og kogebogsforfatter Mikkel Karstad.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Første gang jeg så skålene, tænkte jeg, at hvis jeg nogensinde laver en kogebog, skal de med. Det var enkelheden og funktionaliteten, som især fascinerede mig, da jeg faldt over dem i en lille butik i Jægersborggade (i København, red.) for cirka 6 år siden.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden