Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Pr-foto
Foto: Pr-foto

Tearoom Sofa hedder denne sofa, som møbelvirksomheden Menu netop har lanceret. Den ligner tidens andre sofaer, der er klædt i velour, som siver ud fra møbelvirksomhederne i disse år.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens kiksede design: Ingen kommer til at arve denne sofa, for så længe holder den næppe

Møbelproducenter pumper ting ud, der har en meget kort holdbarhed. Det er helt i strid med tidens fokus på bæredygtighed, skriver Lars Hedebo Olsen i denne klumme.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I dag er sidste dag for designfestivalen 3daysofdesign i København. Designvirksomheder, producenter og designere har slået dørene op, så alle kan komme ind bag kulisserne (nogle steder) og se design i en sammenhæng, hvor det ikke handler om at sælge, men om at opleve. Det er et genialt initiativ, og hopper man på sin cykel eller tager bussen, kan man opleve håndværk og nye tendenser fra Nordhavn til Sydhavnen – måske suppleret med lidt mad og et par glas vin undervejs.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden