Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Markant.  Der er kritik fra flere  sider, efter at Hedi Slimane har overtaget  styringen i modehuset Celine, hvor han blandt andet har fjernet accenten  i modehusets navn. »Jeg går ikke ind  i et modehus og forsøger at imitere min  forgænger«, lyder designerens forsvar.  Foto: Michel Euler/AP

Markant. Der er kritik fra flere sider, efter at Hedi Slimane har overtaget styringen i modehuset Celine, hvor han blandt andet har fjernet accenten i modehusets navn. »Jeg går ikke ind i et modehus og forsøger at imitere min forgænger«, lyder designerens forsvar. Foto: Michel Euler/AP

Mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Modechefen i Celine er i strid modvind - og lader til at trives med det

Hedi Slimane har med store armbevægelser overtaget et af branchens mere velrenommerede modehuse, ændret navnet og gjort stilen til sin egen. Det har igen skabt furore. Denne gang hos Celine.

Mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er de færreste af os, der får lov til at ændre navnet på arbejdspladsen, når vi begynder i et nyt job. Men Hedi Slimane er ikke som de fleste, og den 50-årige franske modedesigner og fotograf har gjort det til sin metier at ruske op i modehuse i en sådan grad, at han giver dem nye navne.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden