Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
CARSTEN INGEMANN /Jyllands Posten
Foto: CARSTEN INGEMANN /Jyllands Posten

Bambimad. Festivalgæster kan i år lære at partere råvildt, dyste i grød-konkurrence og smøre højt belagt smørrebrød.

Roskilde Festival
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Roskilde-gæster skal partere råvildt og smage på skoven

Musikfestivalen invitererer i år på 13 forskellige madevents.

Roskilde Festival
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gæster på Roskilde Festival er ikke forvist til dåseleverpostej i teltet eller at spendere penge på færdigsmurte sandwiches eller burgere på pladsen.

Festivalen har igen i år et stort program med titlen 'More Than Eating', hvor gæsterne selv kan gå i køkkenet under kyndig vejledning eller løse billet til gastronomiske oplevelser af den finere slags.

»Vores ambition er, at festivalens madevents skal give deltagerne et indblik i noget nyt, noget særligt, noget sjovt og noget lærerigt omkring mad og måltider. Der skal leges, undres og prøves grænser af – og det skal frem for alt være en oplevelse, som man tager med sig, når festivalstøvet er vasket af«, siger Mikkel Sander, projektleder for Roskilde Festivals madstrategi i en pressemeddelelse.

En af årets madoplevelser bliver at partere og tilberede råvildt fra den danske fauna. En anden bliver at lave mad med skovens skatte: blade, rødder, bær og svampe. En tredje at lave mad over bål med vejledning af 'I Will Cook for Food'-fænomenet Thomas Aaby Berdal.

LÆS ARTIKEL

Programmet byder også på mere tilbagelænede oplevelser som vegansk tømmermandsbrunch, et besøg i mormors køkken eller en Afternoon High Tea med kager kreeret af den ambitiøse dessertkok Nikolaos Strangas.

LÆS

Se hele programmet for de 13 madevents på roskilde-festival.dk ( eksternt link)

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden