Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ivan Boll
Arkivfoto: Ivan Boll

De førsteårsstuderende på scenekunstskolen i Odense har som led i afslutningen af det første halve år hver skabt en skitse til en forestilling.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Millionunderskud på teaterskolen: Ledelsen glemte at sætte penge af til barsel og ferie. Nu kommer skolen under skærpet tilsyn

Teaterskolen havde i 2018 et underskud på 3,6 millioner kroner. Administrationschef er fratrådt sin stilling, men afviser en sammenhæng. Sagen er »yderst alvorlig«, siger minister.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rektor Mads Thygesen var ikke klar over, hvor galt det stod til med økonomien på Den Danske Scenekunstskole, der uddanner skuespillere, dansere og scenografer i Danmark. Først i januar 2019, da teaterskolen var i gang med at udarbejde regnskabet for 2018, gik det op for ham, at skolen havde brugt langt flere penge, end man havde fået ind i det forgangne år. At der var alvorligt rod i økonomien.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden