Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kilde: Aarstiderne

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Sådan kommer du i gang med fermentering

Nyd resultatet af fermenteringen 3-4 uger efter, at processen er sat i gang.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De fleste kender til den tyske sauerkraut, der fermenteres ved at gnide salt ind i kålen, men der er nærmest ingen grænser for, hvilke grøntsager der kan gæres.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden