0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Den perfekte kombination: Ristet kålsymfoni med hasselnødder, østerssauce, soja og citron

Den lokale, nordiske kål kan hives rundt i alle verdenskøkkener og fungerer specielt godt i det asiatiske.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Kålen har et tydeligt nordisk element, som i retten her møder inspiration fra Asien. Nødderne giver det sprøde element.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

50 g hasselnødder, ristede
200 g grønkål
200 g lilla grønkål
200 g palmekål
2 fed hvidløg
2 spsk. vegetabilsk olie
3 spsk. østerssauce
2 spsk. soja
1 citron, usprøjtet

Sådan gør du:

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce