Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Columbus Leth/fotograf
Foto: Columbus Leth/fotograf

På vej. I juni var planterne kommet et stykke op over jorden, da Politiken besøgte Livø, og boghvedemarkerne. Man kan selv knuse frøene til gryn eller mel.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frøet med det kedelige ry: Sådan går du om bord i boghveden

Boghveden dyrkes igen i Danmark. Her er ideer til, hvordan du kan bruge mel, flager og gryn.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Blinis – var det ikke det første, du tænkte på, da du så ordet boghvede? Hvilke andre retter poppede op? For de fleste vil svaret nok være: ingen. For nogle enkelte måske: grød. Nogle ganske få, som kender det russiske og centraleuropæiske køkken, vil svare ’kasja’, som dækker alt fra selve frøet til navnet på løskogt boghvede eller grød.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden