Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selv et barn på 6 år kan lave den: Madredaktørens middelhavskylling i ét fad

Den her ret er så nem, at et barn på 6 år vil kunne lave den – måske lige bortset fra at snitte hvidløg. Du samler nemlig det hele i et fad og sparer dermed også opvask.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser

4 kyllingeoverlår

50 g chorizopølse, skåret i skiver

2 squash

2 løg

200 g små tomater – gerne i blandede farver

2 dåser kikærter

1 fed hvidløg

0,5 dl olivenolie

2-3 spsk. pesto

salt og friskkværnet peber

frisk basilikum eller persille

Sådan gør du:

  1. Find et stort fad frem og beklæd det med bagepapir. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask squashene og skær dem i grove stave. Pil løgene og skær dem i både. Pil stykkerne lidt fra hinanden. Kom squash og løg i fadet. Fordel tomaterne over. Dræn kikærterne for vand og kom dem i fadet.
  3. Skær hvidløget i tynde skiver og fordel det over. Hæld olivenolie over grøntsagerne og fordel klatter af pesto over og vend rundt.
  4. Kom kyllingestykkerne over grøntsagsblandingen og top til sidst med skiver af chorizo. Drys med salt og peber.
  5. Kom fadet i ovnen i ca. 30 minutter, eller til kyllingen er tilberedt. Fordel blade af basilikum eller persille over og server.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden