Opskrifter

Bankekød af inderlår stegt med salvie, citron og rødvin

Opskrifter

4 personer

Ingredienser

500 g bankekød af inderlår, tyndt skåret, ca. 1 cm tykt

1 dl hvedemel

salt

sort peber

20 g salvieblade

2 spsk. olivenolie

100 g smør i tern

2 dl rødvin

50 g brødkarse

300 g pappardellepasta, kogt

50 g parmesan, fintrevet

Sådan gør du:

  1. Bland melet med salt og peber, og vend kødet godt deri.
  2. Pensl kødet med lidt vand, og vend det derefter i salvieblade og mel.
  3. Steg kødet på en varm pande i olivenolie og 2 spsk. smør i ca. 1 minut på hver side, og tag kødet af panden.
  4. Kom derefter vinen på panden, og kog op, kom resten af smørret på panden, og lad det simre sammen til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
  5. Kom kødet tilbage på panden, og kog saucen op.
  6. Anret bankekød med brøndkarse, pappardellepasta og revet parmesan.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden