Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hakkebøffer med burrata og grønne bønner

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 personer

Ingredienser

600 g hakket oksekød 12 %

400 g grønne bønner

20 g mandler

50 g kruspersille

1 spsk. olivenolie

50 g smør

200 g burrataost eller bøffelmozzarella

salt

sort peber

Sådan gør du:

  1. Form det hakkede kød til 4 hakkebøffer, krydr dem godt med salt og peber.
  2. Nip bønnerne og kog dem møre i vand, ca. 3-4 minutter, og hold dem varme.
  3. Hak nødder og persille groft.
  4. Steg bøfferne på en varm pande i olivenolie i ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden.
  5. Smelt smørret på panden og brun det godt, tilsæt mandler og persille og steg det sprødt i smørret.
  6. Del burrataosten i 4, husk: Den må ikke være iskold lige fra køl.
  7. Anret hakkebøfferne med burrattaost, bønner og mandel/persille.

Tip: Burrataosten skal tages ud fra køl en halv time før servering.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jens Hjalte Løgstrup

Hvad er det, der er rød som en Ferrari og kører på skinner?  En skinnecykel mellem Allingåbro og Randers

Nye grønne vaner eller grøn likør?  Læserne kommer med deres bedste tip til Midt- og Østjylland

Siden nonnerne forlod slottet i kølvandet på et mystisk dødsfald, er det blevet omdannet til pensionat og hotel

Morten Langkilde

Tag på underjordisk safari i Jylland

Eva Holtegaard-Kasler

Smagsoplevelser i Djursland:  Spis tang, vegetarisk eller traditionel dansk mad

Jens Hjalte Løgstrup

Sæt smartphonen på lydløs, og snup en dag 'alene' i den midtjyske vildmark

Roald Als/POLITIKEN

Dannelsesrejsen:  Kan et roadtrip til Jylland afhjælpe Roald Als' kolossale uvidenhed om hovedlandet?

Anne Louise Leth

En dag ved Randers Fjord:   Du kan komme til at følges med en sæl eller en havørn

Stine Daugaard

Få Danmarks glemte perle for dig selv

Roald Als/POLITIKEN

Roald Als på dannelses­rejse i Jylland:  »Hold nu kæft, Gorm. Det er Jylland. Det er nok til at overse«

Jørgen Schytte/Foto: Visit Denmark

Byerne syd for Aalborg er et besøg værd

Morten Langkilde

Gå på opdagelse i Mols Bjerge

Morten Langkilde

Her finder du Danmarks svar på Indiana Jones

Anne Bech

12 oplevelser i Aarhus:  Hvasådær? Er der noget at vente på?

Anne Louise Leth

1. december:   Sådan skal du opleve julen i Aarhus

Jørgen Schytte/Visit Denmark

Trav på Jyllands tud

Per Folkver

Ørkenen på Danmarks mest isolerede ø gemmer på overraskelser