Foto: Columbus Leth
Opskrifter

Hakkebøffer med burrata og grønne bønner

Opskrifter

4 personer

Ingredienser

600 g hakket oksekød 12 %

400 g grønne bønner

20 g mandler

50 g kruspersille

1 spsk. olivenolie

50 g smør

200 g burrataost eller bøffelmozzarella

salt

sort peber

Sådan gør du:

  1. Form det hakkede kød til 4 hakkebøffer, krydr dem godt med salt og peber.
  2. Nip bønnerne og kog dem møre i vand, ca. 3-4 minutter, og hold dem varme.
  3. Hak nødder og persille groft.
  4. Steg bøfferne på en varm pande i olivenolie i ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden.
  5. Smelt smørret på panden og brun det godt, tilsæt mandler og persille og steg det sprødt i smørret.
  6. Del burrataosten i 4, husk: Den må ikke være iskold lige fra køl.
  7. Anret hakkebøfferne med burrattaost, bønner og mandel/persille.

Tip: Burrataosten skal tages ud fra køl en halv time før servering.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden