0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stegt spidskål med rygeostcreme og radiser

Sennepsstærke radiser skyder op af mulden lige nu. Her serveres de med en anden forårsklassiker: den fynske rygeost, som efter sigende er den eneste ost, vi selv har opfundet i Danmark, og som klæder en omgang spidskål utrolig godt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 10 min.
Samlet tid: 10 min.

Rygeostcreme:
1 dl rygeost
1 dl cremefraiche, 18 procent
1/2 citron, saften heraf
salt og peber
1 bundt radiser
purløg
1/2 citron, revet skal heraf