Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Digter Peter Laugesen fra Brabrand er med digtsamlingen 'Brev til en maler' nomineret til Politikens Litteraturpris.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Podcasten Bogfolk: Peter Laugesen skriver friskt og vitalt som aldrig før i 'Brev til en maler'

POLITIKENS LITTERATURPRIS: Bogfolk giver dig i denne uge et forfatterinterview med Peter Laugesen, som med digtsamlingen 'Brev til en maler' er blandt de syv nominerede til Politikens litteraturpris.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Peter Laugesen - digteren, der hele tiden eksperimenterer, improviserer og udfordrer - har et omfattende forfatterskab og et langt liv bag sig. Men aldrig før har han dog skrevet så friskt og vitalt, som han gør i den nye digtsamling 'Brev til en maler', mener litteraturredaktør og vært på Bogfolk, Jes Stein Pedersen.

Peter Laugesens digtsamling 'Brev til en maler' er blandt de syv værker, som af litteraturredaktionen her på avisen er nomineret til Politikens litteraturpris på 200.000 kroner. I denne uges Bogfolk kan du høre Jes Stein Pedersen i samtale med Peter Laugesen om skrivemaskiner, jazzmusik, fravær af nærvær, elementært sprog, post-modernisme og ikke mindst om digtsamlingen, som han også læser op fra.

Hør ugens Bogfolk her:

Blandt de øvrige nominerede til Politikens Litteraturpris 2016 er Kirsten Thorup for  ’Erindring om kærligheden’, Mich Vraa for ’Haabet’, Olga Ravns for ’Den hvide rose’, Peder Frederik Jensen for 'Vold’, Merete Pryds Helle for 'Folkets skønhed' og Christina Hesselholdt for 'Vivian’

Frem til den 24. februar 2017, hvor det offentliggøres, hvilket værk, der har fået flest læserstemmer og som dermed vinder prisen, vil vi i Bogfolk - Politikens litteraturpodcast - bringe interviews med de nominerede forfattere.

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden