Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

LITTERATURPRIS: Digteren Olga Ravn er blandt de syv nominerede til Politikens Litteraturpris 2016. Hør hende i samtale med Jes Stein Pedersen i denne uges Bogfolk - Politikens litteraturpodcast

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Olga Ravn: »Jeg har tænkt på digtsamlingen som en maskine«

Politikens litteraturpodcast Bogfolk giver dig i denne uge et forfatterinterview med Olga Ravn, som med digtsamlingen 'Den hvide rose' er blandt de syv nominerede til Politikens litteraturpris 2016.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvordan kan en digtsamling være en maskine?

Det forklarer forfatter Olga Ravn, som du kan møde  i podcasten Bogfolk, der i denne uge giver dig et interview med en af de nominerede forfattere til Politikens Litteraturpris.

Olga Ravns digtsamling 'Den hvide rose' er nemlig blandt de syv værker, som af litteraturredaktionen her på avisen er nomineret til Politikens litteraturpris på 200.000 kroner.

Hør Politikens litteraturredaktør Jes Stein Pedersen i samtale med Olga Ravn om både sygdom, smerte, død, maskiner, sproggitre, Shakespeare, sorg, kærlighed, Trump og om digtsamlingen, som hun også læser op fra.

Hør ugens Bogfolk her:

Blandt de øvrige nominerede til Politikens Litteraturpris 2016 er Kirsten Thorup for  ’Erindring om kærligheden’, Mich Vraa for ’Haabet’, Peter Laugesen for 'Brev til en maler', Peder Frederik Jensen for 'Vold’, Merete Pryds Helle for 'Folkets skønhed' og Christina Hesselholdt for 'Vivian’

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden