Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Rasmus Baaner (arkivfoto)
Foto: Rasmus Baaner (arkivfoto)

Krimimessen i Horsens tiltrækker hvert år en stort publikum med et bredt udvalg af krimier. Men hvorfor er det politisk ukorrekt at tale om 'femikrimier'? Hør mere i ugens Bogfolk - Politikens Litteraturpodcast.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bogfolk: Krimigenren eksploderer, men drop den politisk ukorrekte 'femikrimi'

Hør Politikens to krimieksperter Bo Tao Michaëlis og Kim Skotte fortælle om årets krimimesse i Horsens, om krimiens evindelige undergenrer og den politisk ukorrekte 'femikrimi'.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den sociale krimi, den apokalyptiske krimi, livsstilskrimien, eventyrkrimien, metakrimien og den politisk ukorrekte 'femikrimi'. Krimigenren er fuld af facetter, blodige intriger og litterære mord.

Men er den sociale krimi på retur? Hvad er en metakrimi, en livsstilskrimi og en eventyrkrimi? Hvad var egentlig højdepunkterne på årets krimimesse? Og hvorfor er det politisk ukorrekt at bruge betegnelsen 'femikrimi'?

Det og meget andet spørger Jes Stein Pedersen Politikens to krimieksperter Bo Tao Michaëlis og Kim Skotte om i denne uges Bogfolk.

Hør Bogfolk her:

Medvirkende: Bo Tao Michaëlis og Kim Skotte

Vært: Jes Stein Pedersen

Redaktion: Jes Stein Pedersen, Silke Fensman, Hanne Budtz-Jørgensen og Mikkel Vuorela

Vil du have mere Bogfolk?

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes og i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden