Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lars Møller/MCH
Foto: Lars Møller/MCH
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bjørn tager på årets rejsemesse i Herning

Næste weekend afvikles Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, i Messecenter Herning.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bjørnen indtager rejsemessen Ferie for Alle i Messecenter Herning næste weekend. Der er dog ingen fare for at blive overfaldet eller ædt af den besøgende Bjørn, for den har fornavnet Thomas og er Danmarks mest vindende golfspiller.

Thomas Bjørn møder op på rejsemessens førstedag, fredag, hvor han i tidsrummet kl. 13-16 vil holde foredrag, uddele autografer og stille op til photoshoot i Hal L, hvor der er dansk golfshow med alt det nye i golfudstyr og -destinationer

Lars Møller/MCH
Foto: Lars Møller/MCH

Ferie for Alle afvikles for 22. gang med over 1.100 udstillere fordelt på 400 stande med 3.000 rejseeksperter i 14 haller på over 60.000 kvadratmeter.

Fokus på Caribien

Projektchef Anders Ladefoged Mortensen fortæller, at messen håber på omkring 60.000 besøgende. Sidste år besøgte 60.665 personer Ferie for Alle, hvilket var en besøgsfremgang på 1.522 sammenlignet med 2017. Kun en voldsom snestorm kan holde de rejselystne væk fra Herning.

»I år er der fokus på Caribien, Cuba og Den Dominikanske Republik, som er årets partnere, så omkring 30 rejsearrangører og charterbureauer har de destinationer på deres stande. Vi har alle danske charterbureauer repræsenteret under samme tag. Det er vi ret stolte af«, siger Anders Ladefoged Mortensen.

Lars Møller/MCH
Foto: Lars Møller/MCH

På grund af de caribiske partnere vil rejsemessen være præget af høj cigarføring, caribisk musik og eksotiske lækkerier, som selvfølgelig skylles ned med rom.

Bibelbæltet i Midtjylland

Det caribiske islæt hindrer ikke, at det øvrige udland og danske destinationer som sædvanlig er rigt repræsenteret på messen.

Midtjylland er ikke det danske bibelbælte, men Danmarks campingbælte. Ikke færre end otte haller er fyldt med autocampere, telte, campingvogne og -udstyr.

Hvad angår underholdning, peger Anders Ladefoged Mortensen på syngepigerne fra Bakken, som igen i år vil optræde på rejsemessen.

Årets Ferie for Alle har åbent fredag og lørdag 10-18 og søndag 10-17.


Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden