0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ansvarlig turisme: »Turister skal blive mere bevidste om den påvirkning og magt, de har, når de rejser«

Fremtidens bæredygtige turisme er socialt ansvarlig, og turisternes penge skal ende de rigtige steder. Den socialt ansvarlige turisme kan nemlig være med til at ændre verden til det bedre.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Laura Byager Rabøl
Foto: Laura Byager Rabøl

Kitchen With a Cause i Delhi er udover restaurant også et socialt projekt, hvor tidligere gadebørn kan få job og oplæring, når de er fyldt 18 år. Børn, der er vokset op på gaden, ofte uden skolegang, har generelt dårlig adgang til arbejdsmarkedet i Indien. Derfor kan sociale virksomheder hjælpe dem i gang.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lakshay på 19 år bærer med hastige skridt en stor, tung metalskål med matar paneer ind på buffetbordet.

Den dampende varme karryret med ærter og ost udgør sammen med et væld af andre duftende karryretter og friskbagt fladbrød dagens frokostmenu på restauranten Kitchen With a Cause i Indiens hovedstad, New Delhi.

Det, der adskiller Kitchen With a Cause fra de hundredvis af andre restauranter i hovedstaden, er ikke kun, at de rygende stærke karryretter er overordentligt velsmagende. Det er, at de er tilberedt og serveret af tidligere gadebørn som Lakshay, der gennem Kitchen With a Cause ikke bare får job, men også flere måneders oplæring, der senere skal gøre dem bedre stillet til at tage job i hotel- og restaurationsbranchen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts