0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

New York Times i Aarhus: Endelig får man ordentlig mexicansk mad i Europa

Skribent hæfter sig ved tacos og flæskestegssandwich på Aarhus Street Food.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Aarhus Street Food
Foto: Aarhus Street Food

Madmarked. I august slog Aarhus Street Food dørene op. Nu får stedet så omtale i New York Times.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For kun nogle måneder siden åbnede det nye aarhusianske madmarked - Aarhus Street Food.

Tusinder af madinteresserede gæster har siden åbningen besøgt byens nye madmarked.

Nu har også den amerikanske avis New York Times været forbi.

Og skribenten virker begejstret. Ikke kun for den ’flaeskesteg sandwich’, han får serveret eller den lokale mikrobryg, men måske mest for det faktum, at den mexicanske mad, som The Mexican Donkey serverer, er af en sjælden kvalitet set uden for det nordamerikanske kontinent.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere