0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hoteltjek: Stemning, service og skøn gastronomi på badehotellet

Maden er i sig selv et besøg værd på Bandholm Hotel på Lolland.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Pr-foto
Foto: Pr-foto

Pavillonerne på hotellets store gårdsplads giver skygge for sommersolen og læ for vinden, hvis man vi sidde ude og spise.

Ferie i Danmark

Vejret er lunt, da vi ankommer, og flere af gæsterne er rykket ud på den store terrasse foran hotellet med frokost, skummende fadøl og flot udsigt over Smålandshavet og Bandholm Havn. Receptionen, der er det lille, bankende hjerte midt i hotellet, er bemandet af smilende, venligt og serviceminded personale, og det går hurtigt med at blive tjekket ind.

Vores værelser ligger i hovedbygningen, der i sin nuværende form stammer fra 1886. Hotellets rødder strækker sig dog længere tilbage, til 1600-tallet, hvor der lå en kongelig privilegeret kro på stedet.

I dag er der indrettet værelser i kroens gamle stalde, og nogle få skridt fra hovedbygningen har hotellet sat Bandholms gamle skibsrederpalæ i stand fra kælder til kvist. Her ligger de fineste værelser, hotellet tilbyder. Værelserne i sidefløjen (de gamle stalde) har egen terrasse og ligger ud til en stor have.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter