0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyhed – quiz mod Politikens redaktion i JuledystenTag quizzen

Hoteltjek: Ny nordisk serveret på vestjysk

Hotel Skjern slår sig op på gourmetmad, men har beholdt de store portioner.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Morten Langkilde
Foto: Morten Langkilde
Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hotel Skjern må være et kært barn, for det har haft ikke færre end syv navne. Det begyndte med Sortekro, hvor smuglere, rakkere og kæltringer mødtes, og så blev det til Engsig Kro, Skjern Kro, Centralhotellet, Skjern Missionshotel og Hotel Vestjyden, inden det unge par Kristina Bundesen og Christian Rasmussen i 2015 købte hotellet og omdøbte det til Hotel Skjern.

I min barndom var hofretten på hotellets cafeteria boller i karry, men sådan er det ikke længere. Det nye nordiske er kommet til Skjern, men i en jysk version.

Køkkenchef Hans Ole Rasksen fortæller, at Hotel Skjerns Restaurant Stuen th. ikke blot har højnet kvaliteten i køkkenet, men også har en ambition om at få en plads i spiseguiden White Guide:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere