0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fem bæredygtige madoplevelser et (langt) stenkast fra København

I løbet af en time kan du stå mellem fustager og smage specialøl på Herslev Bryghus. En halv time mere, og du er på Tuse Næs for at samle urter til en hjemmelavet snaps. Der er mange madoplevelser tæt på København, som baserer sig på økologi og bæredygtighed.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maria Skjødt
Foto: Maria Skjødt

Grøntsager til restauratør og iværksætter Christian Puglisis fire restauranter i København bliver hentet fra Farm of Ideas' marker i Lejre.