Foto: Bella Sky – Comwell Hotel Copenhagen /Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen
Ferie i Danmark

Nyt dansk hotel slår tårnet i Pisa

Nyt københavnsk hotel bygges med en hældning på 15 grader. Det gør hotellet skævere end det skæve tårn i Pisa.

Ferie i Danmark

Om lige så mange turister vil valfarte til Københavns nye hotel, som de gør til Pisa, må tiden vise, men i hvert fald får hovedstaden ikke bare et nyt hotel, men muligvis også en ny attraktion.

Bella Sky – Comwell Hotel Copenhagen hedder det nye skud på den københavnske hotel-stamme. Det kommer – som navnet antyder – til at ligge i Ørestad lige ved Bella Center, og derfor vil det i høj grad være attraktivt for konference-gæster.

Hotellet, som kommer til at koste 1,6 milliarder kroner, får to hoteltårne, som er 24 etager høje, og de to tårne er bygget med en hældning på 15 grader. Til sammenligning hælder det skæve tårn i Pisa ifølge Jyllands-Posten 3,97 grader.

Bella Skys to tårne, der hælder til hver sin side, skal lede tankerne hen på et dansende par i bevægelse, samtidig med at deres forskydning vil sikre udsigt over Amager Fælled og København fra alle værelser.

Arkitektfirmaet bag det helt igennem planlagt skæve hotel er 3XN, og hotellets tilten giver det en plads i Guiness Rekordbog som det skæveste hotel i verden..

Bella Sky bliver dog ikke den skæveste bygning i verden, for Abu Dhabi har Capital Gate, som er et 160 meter højt tårn med en hældning på 18 grader.

Ifølge planen slår Bella Sky dørene op for gæster til maj 2011. Hotellet bliver firestjernet og får 814 værelser og 32 mødelokaler.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden