Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Nikolaj Markussen kan regne med en del spilletid mod Saudi-Arabien.

Håndbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

3. kamp: Landstræneren vil have alle spillere i gang

Blandt andre Nikolaj Markussen og Morten Olsen vil få en del spilletid mod Saudi-Arabien.

Håndbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Saudi-Arabien har tabt sine to første kampe ved VM mod henholdsvis Østrig og Norge med sammenlagt 26 mål, og på papiret er det gruppe C’s svageste hold. Derfor bør Danmark i aften kunne notere sig for yderligere to point, når opgøret mod den i håndboldmæssig henseende lilleput er overstået.

Sejren kommer dog i givet fald i hus uden assistance fra Casper U. Mortensen, der ellers i slutrundens to første opgør har vist storform. Barcelona-fløjen landede uheldigt i kampen mod Tunesien og fik et lille slag på knæet. Derfor står han over, og der bliver kun skrevet 15 spillere på det danske holdkort.

Om der kun skal skrives 14 navne på sedlen, vil det kommende døgn vise. Nikolaj Øris har nemlig forladt VM-lejren for at være ved sin kærestes side. Hun kan hvert øjeblik nedkomme med parrets barn, og hans deltagelse i kampen i aften afhænger af, hvordan fødslen skrider frem.

Under alle omstændigheder vil landstræner Nikolaj Jacobsen bruge kampen mod Saudi-Arabien til at få de spillere, som hidtil ikke har sat så store aftryk på spillet, helt ind i turneringen.

Det gælder blandt andet playmaker Morten Olsen og den 211 centimeter høje venstre back Nikolaj Markussen.

»Vi skal ud at vise en god indstilling og vise, at det er et dansk hold, der vil frem på banen. Det bliver måske en smule mere urytmisk, fordi vi kommer til at stille i nogle andre opstillinger, end vi har gjort hidtil«, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.

Blandt andet regner Nikolaj Jacobsen med, at der i perioder skal spilles med tre højre hænder i den danske bagkæde, og han vil også forsøge sig med nogle alternative opstillinger i det danske midterforsvar.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden