Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Emilie Thejll Madsen
Foto: Emilie Thejll Madsen

Politiken har fulgt Abdoulie Manneh, en af de 15.000 afrikanske migranter, der siden november har opgivet at komme til Europa og er blevet fløjet hjem til Libyen, Afrika. Han forsøgte at krydse Middelhavet tre gange, men blev fanget og sendt til sit hjemland Gambia.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi fulgte en afrikansk migrant, da han efter en fejlslagen tur mod Europa blev sendt tilbage fra en af Libyens lejre til sin landsby. Nu kan du skrive til ham

Gennem et lille år har Politiken fulgt Abdoulie Manneh, en migrant fra Gambia, der måtte opgive at komme til Europa og vendte hjem. Nu får Politikens læsere mulighed for at skrive til ham med spørgsmål til hans liv og planer.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I det tredje og sidste desperate forsøg på at nå over til Europa melder Abdoulie Manneh sig som kaptajn på en smuglerbåd. Efter 11 timer på vandet er han og de 153 passagerer, han har ansvaret for, endelig kommet ud i internationalt farvand. Det er på tide at ringe til den internationale redningsmission i Rom, erklære havsnød og vente på undsætning. Forude venter en sikker sejlads til Italien og derefter: Europa. Deres drømmes mål.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden