Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Magasinet
Foto: Markus Schreiber/AP Photo/AP

Myanmars modige forkæmper for demokrati er pludselig blevet tavs

Hele verden tog engang Aung San Suu Kyi til sig på grund af hendes mod til at gå op imod generalerne i Myanmar. Men nu er respekten hos mange af hendes beundrere væk.

Foto: Mads Nissen

30 år i skyggen

Han har holdt lavest mulig profil, siden han for 34 år siden forlod Danmark i et kaos af konkurser og politisager. Nu taler Jan Bonde Nielsen for første gang i 29 år med et dansk nyhedsmedie. Dette er første del af beretningen.

Foto: Jean Gaumy/Magnum Photo

Ayatollahernes kvindekrigere

Jean Gaumys billede af iranske kvinder, der får militærtræning, chokerede mange i Vesten. Men det sendte præcis det signal til omverdenen, som Iran ønskede: At Teheran var spydspidsen i den islamiske revolution, og at befolkningen ville gøre alt for at forsvare landet.

Annonce
Debat
Seneste Mest kommenterede
Annonce
Annonce

For to år siden interviewede Politikens Jakob Nielsen bogaktuelle Jonathan Franzen i New York. I interviewet giver Franzen blandt andet udtryk for en stærk foragt for et teknokapitalistisk samfund, der holder borgerne fast i så mange bekymringer, at de ikke engang har tid til at gøre modstand.

 

I Ungarn fortsætter flygtningestrømmen mod Europa, mens landet opfører et fire meter højt hegn, der strækker sig over 175 kilometer. Flere flygtninge sidder fast i pigtråden. Jacob Ehrbahn har samlet de stærkeste billeder fra grænselandet.

 

Hvis ikke det lykkes at gøre den længere skoledag spændende, mislykkes skolereformen, siger skoleleder.

 

K er imod, mens LA ser enormt potentiale for at spare på klima- og miljøområdet.

 
Andre medier skriver lige nu