Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Musik

Med primitiv æstetik og en futurisme forankret i fortiden gav de historiske lektioner i forholdet mellem menneske og maskine.

Politiken synes
Økonomi

Kraftig stigning af zink i landbruget er nødvendigt, mener svineproducenterne.

 
Annonce
Økonomi
Globalt. I 2012 slog Legoland dørene op i Nusajaya i det sydlige Malaysia, kun få kilometer fra Singapore. I sin tid valgte Lego farven gul til sine legomænd, fordi den blev set som globalt neutral. - Foto: Lai Seng Sin/AP/AP

Legolands ejere vil indtage Kina, Sydkorea og Japan

Kina går »amok« i forlystelsesparker, siger Legoland-chef. Det er godt nyt for Lego.

Ølkrise. Bryggeriformand Flemming Besenbacher har fyret direktøren for Carlsberg, der har været plaget af en stribe problemer i Rusland. - Foto: Peter Hove Olesen(Arkiv)

Rettidig omhu eller utidig ildhu?

Lego stimulerer børns hjerner på 24 forskellige måder

Magasinet
Foto: Roald Als

Kunsten at passe på borgerne

Rasmus Bech ser tilbage på en uge, hvor Udkantsdanmark slog tilbage, hvor lykkens gudinde i dén grad tilsmilede en helsingorianer, og hvor der blev udkæmpet et nyt slag i den uendeligt lange kommakrig.

Foto: Jacob Ehrbahn

Flugten fra det knastørre saunahelvede

For årtier siden skød saunaer op over hele landet, men alligevel er Danmark fortsat et saunakulturelt uland. Nu er noget begyndt at ulme i ovnene. Ikke Skandinaviens demokratiske saunakultur, men den mere topstyrede tyske.

Foto: Martin Fælt/Gonzales Foto

Danmark har fået endnu en fransk prins

Den franske ambassadør, François Zimeray, taler og tweeter og skriver replikker til Roman Polanski. Han var til stede under angrebet på Krudttønden og formulerer bedre end de fleste, hvad det var, der skete.

Fodbold

Alle Brøndby-sportsdirektør Per Ruds 15 indkøb er hentet i udlandet - 9 af dem har spillet meget lidt.

Portrætter

Mens Jon Stewart forlader sit satireshow, hæver lærlingen John Oliver hver uge niveauet for aktivistisk tv-komik med 'Last Week Tonight'.

Danmark

Dreng tvangsfjernet af frygt for radikalisering

Aarhus Kommune frygter, at en far vil sende sin 15-årige søn i hellig krig.

Annonce
Foto
Forbrug og liv

Rema 1000 er billigst og Coop har størst udvalg i Politikens økopristjek.

Tradition og fornyelse. Lilja og forældrene får mere økologisk mad på tallerknerne, efter at de Ø-mærkede varer er blevet billigere. Men dagens ret indeholder en ganske almindelig kyllingefilet. - Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Forbrugere: »Man gider ikke betale det dobbelte for en økologisk citron«

Efter prisfald kommer der flere og flere økovarer i kurven hos familien Bjerrum.

Danmark

På et pressemøde gjorde foreningen det klart, at den ikke kan bremses af politisk vej.

 
Mest læste
Striber
Andre medier skriver lige nu
PolitikenPlus
 • Vinder af Guldbrikken 2014 Årets selskabsspil 2014 er et stærkt inkluderende, morsomt og kaotisk quizspil, der udforsker andre dele af vores paratviden, hvor selv de mest oplagte lette spørgsmål bliver store udfordringer.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Hovedtelefon Plattan Plattan er designet til at være den perfekte klassiske hovedtelefon med alle de ekstra funktioner, der gør det ud over hvad en statisk hovedtelefon ville tilbyde - en fuld størrelse on-ear-model.

  Pluspris 410 kr. Alm. pris 500 kr. Køb
 • Wild Card Køb Tivoli Wildcard til Pluspris - kun 755 kr. og få fri entré til Tivoli i hele 2015 ? både sommer, i efteråret og til det hyggelige julemarked. Og du får turpas på, hvergang du besøger haven.

  Pluspris 755 kr. Alm. pris 890 kr. Køb
 • Slimline quick fix Figuren er typisk for det, som Louise Hindsgavl står for. For hun er ikke til porcelænets traditionelle repertoire af glaserede yndigheder: hyrdedrenge, frøkner, muslingeskaller, konkylier etc.

  Pluspris 1.800 kr. Alm. pris 2.250 kr. Køb
 • Børnevippe Denne vippe giver børnene en bedre koordination og balanceevne. Derudover giver den også en social læring, da vippen kun kan benyttes via teamwork af to børn. Kan bruges både uden- og indendørs.

  Pluspris 2.649 kr. Alm. pris 3.119 kr. Køb