Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mette Dreyer/Politiken-Tegning
Foto: Mette Dreyer/Politiken-Tegning

Arkivtegning: Mette Dreyer

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


»Det svarer til at ville stoppe en styrtblødning med et børneplaster«: Socialdemokratiets forslag til at hjælpe unge med handikap i uddannelse er ikke godt nok

Børn og unge med handikap er en uudnyttet ressource i samfundet, som bærer på et kæmpe uforløst potentiale, og vi skylder at gøre en gennemgribende indsats.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Uddannelsessystemet har brug for førstehjælp. Ca. 90 procent af danske unge, som ikke har et handikap, får mindst 02 i dansk og matematik, men det er kun tilfældet for knap 60 procent af de unge, der har en funktionsnedsættelse. Det viser dugfriske tal fra en undersøgelse foretaget af Arbejdernes Erhvervsråd for Danske Handicaporganisationer, og det er intet mindre end en uddannelsesmæssig katastrofe. Vi bryster os af at have et samfund, hvor alle har stort set lige muligheder for at opnå en uddannelse, men sådan er det bare ikke, hvis man har et handikap.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden