Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Pynten eller, manglen på samme, adskiller kagerne, men grundprincipperne er de samme.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Billig sarah bernhardtkage er næsten perfekt

Makronbund, kakaocreme og chokoladeovertræk. Opskriften forandrer sig aldrig, men størrelsen på den klassiske kage er eksploderet. Politiken har testet fem af de koniske kager.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Danmarks ældste konditori bager den bedste sarah bernhardtkage. Det konkluderer Politikens to smagsdommere, da de har været hele vejen rundt om bordet med de fem forskellige små klassiske kager. Den lille runde kage, der består af en makronbund med chokoladetrøffel og et tykt lag mørk chokolade udenpå, koster intet mindre end 49 kroner per styk hos legendarisk københavnsk konditor. Til sammenligning koster testens billigste variant blot 12 kroner stykket. Men den dyre chokoladekage er hver en krone værd, mener de to testdommere.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden