0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Østers, cheesecake og krogmodnet velfærdsgris: Tivoli Dining Week gentager sidste års succes med storstilet madfestival

Fra 1. til 7. februar byder 15 af havens spisesteder på gourmetmad til venlige priser. Billetter kan købes fra 11. januar.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Den grønne Tivoli-restaurant Gemyse (foto) er blandt dem, man kan booke bord til under Tivoli Dining Week, som forløber fra 1.-7. februar.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For andet år i træk er Tivoli Dining Week klar til at berige de madglade gæster med nye oplevelser. Her vil 15 af havens restauranter, som bl.a. tæller Fru Nimb, Grøften, Letz Sushi, Gemyse og A Hereford Beefstouw, servere treretters menuer til en ganske særlig pris.

En billet til Tivoli Dining Week-menuen koster 215 kr. plus gebyr (eksklusive Tivoli-entré). Har man ikke Tivoli-kort, kan entré tilkøbes til nedsat pris. Allerede nu kan du stille dig i kø til billetter, men det officielle billetsalg åbner først 11. januar. Tivoli Dining Week finder sted 1.-7. februar.

Fra østers til perlehøne

Østers med chili, laksetatar eller consommé? Eller hvad med søde desserter såsom newyorker-cheesecake, panna cotta eller vanilje-crème brûlée? Om man foretrækker det danske, franske eller italienske køkken, masser af grøntsager, et saftigt stykke kød eller noget helt tredje, er der tilsyneladende noget for enhver smag i vente, når festivalen skydes i gang.

Er du mest til det grønne køkken, skal du stræbe efter en billet til Biergarten, Grøften eller Gemyse. Grøntagsrestauranten Gemyse serverer en menu bestående af falafel med kvaste urter, dhal med dukkha og panna cotta til dessert. Tilbage i 2017 kvitterede Ibyens daværende madanmelder Sandra Brovall for sit besøg med 5 hjerter og skrev, at »grøntsagsrestauranten Gemyse er en Tivoli-tur værd i sig selv«.

Dog supplerer Gemyse det grønne med krogmodnet velfærdsgris til kødspiserne, som der i øvrigt er masser at komme efter for. I Grøften kan man få dansk flæskesteg med sprød svær og hjemmelavet rødkål, i Nimb Brasserie kan man få perlehøne med svampe, mens man kan få grillet spicy spareribs i Nimb Bar’n’Grill.

Man kan også købe billet til Nimb Vinotek, som serverer hummerbisque til forret, kalvekæbe til hovedret og gateau marcel til dessert. Til daglig har restauranten kun åbent for private arrangementer.

Hele februar er dedikeret til lysshows og kunstneriske lysoplevelser, når Copenhagen Light Festival traditionen tro indtager Tivoli i forbindelse med Vinter i Tivoli, så der er andet end mad at komme efter.

Tivoli Dining Weeks. 1.-7. februar, Tivoli, Vesterbrogade 3, Kbh. V



Læs mere:

Annonce

IBYEN

PR/Omar

Ibyen guider:   Her kan du få mindst tre retter takeaway for maks. 200 kroner

Miriam Dalsgaard

»På grøntsagernes ankomstdag er stedet her det rene Hunger Games«:  Her er Københavns bedste asiatiske købmænd

PR/Brace

Her er 10 steder med fremragende takeaway ifølge Politikens madanmeldere

Gregers Tycho/RITZAU

Træt af gåturen om Søerne? Her er 5 dagsture ud af byen

Finn Frandsen

Normalt ville jeg aldrig afsløre dem. Men her får du mine 21 favoritter, når jeg skal bestille asiatisk takeaway

Jens Dresling

Ibyen guider:  6 særlige ruter for dig, der vil blive klogere, mens du går tur i København

Zinna Mac-Eochaidh og Airflix

Den store guide til vinter­badning i København

Peter Hove Olesen

Sådan fanger du en fisk i Københavns Havn

Vi spurgte 10 københavnere, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Philip Ytournel/POLITIKEN

Se listen:  Her er 100 ting, du kan lave uden at forlade hjemmet

Sine Jensen

Manhattan:  Sådan laver du den perfekte udgave af cocktailen, hvor Europa møder De Forenede Stater

Martin Lehmann

Ibyen guider:  Ny brødbar fra Hart og 11 andre spisesteder, du gerne vil kende

Martin Lehmann

10 timer i Nordvest:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Carlo Villarica/Unsplash

Ibyen guider:  Her er 15 tips og tricks til dig, der leder efter et billigt sted at bo i København

Mads Nissen

Ibyen guider:  10 af Københavns bedste bagerier

Emma Sejersen

Velkommen til hovedstaden:   Den ultimative byguide til nye studerende i København

Martin Lehmann

Det bedste stambord, den klammeste kælder og den smukkeste park:   25 københavnere udpeger deres yndlingssted i byen

Jens Dresling

Her er 8 ting, du skal spise, drikke, læse og opleve i oktober

Mads Nissen

Cheap Eats 2020:  De bedste måltider i København til max 100 kr.