»Ej, det dur sgu ikke«, sagde jeg og bremsede hårdt op på cyklen mellem Nørrebro og Frederiksberg:
»Vi kan ikke anmelde tung schweizisk mad midt i en hedebølge«.
Min kæreste forsøgte at dirigere cykeltrafikken forbi os. Klokken var lidt i 19, og temperaturen havde sneget sig op (eller rettere: ned) på 28 grader.
Vi havde tjekket menukortet hjemmefra, og lige så indbydende raclette og cordon bleu lyder på en kølig alpetop, lige så smeltende uoverstigeligt lød det lige nu, hvor sveden tordnede ud af alle porer.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind