0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grossister kimet ned af restauranter op til genåbningen

En virksomhed, der leverer til landets restauranter, har nu atter sine 1.000 ansatte på arbejde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Melissa Kühn Hjerrild
Foto: Melissa Kühn Hjerrild

De virksomheder, der leverer råvarer til landets restauranter, fik fredag morgen meget travlt. Arkivfoto.

iBYEN

Køleskabene og fryserne hos grossisterne er fulde. På restauranterne er de tomme efter måneders nedlukning.

Om lidt ser det ud til at blive omvendt: Med politikernes beslutning om at tillade landets restauranter atter at åbne dørene for gæster er der pludselig blevet meget travlt hos de grossister, der leverer råvarer til spisestederne.

Det er vel at mærke grossister, der for manges vedkommende har set omsætningen dykke markant på grund af nedlukningerne. Men fredag morgen begyndte telefonerne at ringe igen.

Bestillingerne vælter ind.

»De har kimet hele morgenen. Det er dejligt«, siger Gert Nielsen, hvis slagterfirma leverer til kunder i hovedstadsområdet.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

IBYEN

Ian Dooley

Ibyens isguide:  Hvor får man den bedste is i København? Her er 17 skarpe bud

Mads Nissen

Cheap Eats 2021:  De bedste måltider i København til max 100 kroner

Jens Dresling

Hypet italiensk is:  Her er 8 ting, du skal spise, drikke, læse og opleve denne måned

Ugood/PR

10 københavnere fortæller, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

PR/Andrej Vasilenko

Stor guide:  Her er alle de forestillinger, Politikens anmeldere glæder sig mest til at se, når scenerne åbner

Thomas Borberg

Politikens madanmelder er ikke i tvivl:  Her skal jeg spise i aften

PR/Omar

Ibyen guider:   Her kan du få mindst tre retter takeaway for maks. 200 kroner

Miriam Dalsgaard

»På grøntsagernes ankomstdag er stedet her det rene Hunger Games«:  Her er Københavns bedste asiatiske købmænd

PR/Brace

Her er 10 steder med fremragende takeaway ifølge Politikens madanmeldere

Finn Frandsen

Normalt ville jeg aldrig afsløre dem. Men her får du mine 21 favoritter, når jeg skal bestille asiatisk takeaway

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Vi spurgte 10 københavnere, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

Martin Lehmann

10 timer i Nordvest:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Carlo Villarica/Unsplash

Ibyen guider:  Her er 15 tips og tricks til dig, der leder efter et billigt sted at bo i København

Mads Nissen

Ibyen guider:  10 af Københavns bedste bagerier

Emma Sejersen

Velkommen til hovedstaden:   Den ultimative byguide til nye studerende i København

Martin Lehmann

Det bedste stambord, den klammeste kælder og den smukkeste park:   25 københavnere udpeger deres yndlingssted i byen

Jens Dresling

Her er 8 ting, du skal spise, drikke, læse og opleve i oktober

Mads Nissen