Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Helle Binzer gør sin yngste, Bjørn, klar til at komme i vuggestue. Hun har svært ved at skulle aflevere ham. Er der nok voksne til at tage imod ham? Hun er en af tusindvis af forældre, der 6. april demonstrerer med krav om minimumsnormeringer i daginstitutioner.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forskere støtter forældres krav om flere pædagoger i daginstitutioner: »Man kan ikke kommunikere med mange børn på samme tid og få et ordentligt nærvær«

Forældre landet over kræver flere voksne i daginstitutionerne og forbereder demonstrationer. Forskere bakker op og deler bekymringen. Børneminister er klar til at sikre flere hænder, men afviser minimumsnormeringer.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Betingelserne for børn, der går i vuggestue og børnehave, har mange steder nået et punkt, der er så kritisk, at både forældre og forskere på området er dybt bekymrede. En forældrebevægelse, der nu gør oprør, kræver flere voksne og bedre normeringer i daginstitutionerne og får opbakning fra forskere.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden