Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Skatkammer.  Bag porten på Claus Ebberfelds gård gemmer sig en uhyre mængde biler. Der er også indrettet hyggestue, så han kan sidde i deres nærhed  og nyde æstetikken og  bilernes historiske pondus.

Skatkammer. Bag porten på Claus Ebberfelds gård gemmer sig en uhyre mængde biler. Der er også indrettet hyggestue, så han kan sidde i deres nærhed og nyde æstetikken og bilernes historiske pondus.

Claus elsker sin samling af biler. Benzinbiler: »Kør jeres Tesla'er direkte på lossepladsen. De her er bygget for evigheden«

Serien om benzinkultur finder sin ende i en gård på Djursland, hvor længerne er fulde af gamle biler, der alle rummer følelser. De er værker, objekter med en skaber og en unik karakter, mener Claus Ebberfeld. Han er ikke elbilsfornægter og kan sagtens forestille sig en fremtid, hvor han kører på arbejde i en bil, han ikke selv styrer. Men han vil aldrig undvære et et liv, hvor han i sin fritid selv sidder ved rattet i sin elskede Renault Alpine.

FOR ABONNENTER

Claus Ebberfeld skal snart på ferie med sin kone, men først skal bilen, de skal køre i, dog lige »have besøg af en ven«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce