0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

»Det er ikke godt nok! Kan I ikke mærke det, for helvede?«

Simon Kvamm har altid fået at vide, at han ser sur ud. Så sur, at en kollega har foreslået ham at grine lidt mere, når han bliver interviewet. Men god stemning er ikke et mål i sig selv. Og i øvrigt er han ikke sur. Det ser bare sådan ud. Vi kørte til Silkeborg med sangeren og komikeren for at besøge Trianglens Pølsevogn og det barndomshjem, der godt måtte have været lidt mere storslået. Det er også i Silkeborg, hans nye komedieserie foregår og hvor Simon Kvamm lægger både krop og karaktertræk til hovedrollen som den anspændte lifecoach Andreas Mertz .

FOR ABONNENTER

Her er den anspændte lifecoach Andreas Mertz lige flyttet ind med sit B&O-tv, sin motionscykel af ædeltræ og køleskabet fuld af bobler. Han har forladt København og er vendt tilbage til sin barndomsby med vådt, tilbagestrøet hår, jakkesæt og coachingprogrammet ’Gå selv’, der skal ruste silkeborgenserne til at skabe en lige så dynamisk by og en lige så stærk selvforståelse, som de har i Herning.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce