Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Kaare Viemose
Foto: Kaare Viemose

4. maj fortæller glaskunstneren Ida Wieth om det krævende arbejde, der ligger bag hendes smukke skulpturer.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Snyd ikke dig selv for disse fem oplevelser på Danish Design Festival: Godt design er både de vildeste glasskulpturer og Janus fra tv

Danish Design Festival rummer et væld af arrangementer. Fem af dem bør man ikke gå glip af – blandt andet fordi de byder på vilde farver og en ret charmerende møbelsnedker, skriver Lars Hedebo Olsen i denne kommentar.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Design er fascinerende, når man kan få lov til at falde i svime over en kop, som er helt perfekt. Når funktion og håndværk går op i en højere enhed. Men det er især fascinerende, når man kan få forklaret, hvorfor en genstand ser ud på en bestemt måde. Som når man kommer på besøg hos en guldsmed, der sætter sig ned og fortæller, hvordan hun har fundet det helt rigtige guld til en vielsesring, eller en keramiker, der viser, hvordan man kan styre glasuren.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden