0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Politiken sætter med serien 'Roskilde uden samtykke' fokus på oplevelser uden samtykke - på voldtægt og overgreb, samt krænkelser af anden karakter såsom sexisme, tilråb og befamlinger på festivalen. Sarah Nielsen, som ønsker at være anonym, er den anden i Politikens serie, der fortæller sin historie.

Roskilde uden samtykke: »Jeg ville jo godt ham. Jeg ville bare ikke det her nu«

Det var en fyr fra studiet, hun var begyndt at blive forelsket i ham, og festen skulle lige til at begynde. Her fortæller 23-årige Sarah Nielsen sin historie om at blive udsat for voldtægt på Roskilde Festival.

FOR ABONNENTER

»Det var på Roskilde Festival for 2 år siden. Jeg var 21 år«.

»Det var en af opvarmningsdagene, jeg var i vildt godt humør og rendte rundt og festede sammen med min camp. I måneden op til Roskilde var jeg begyndt at se en fyr fra mit studie. Og jeg var begyndt at blive forelsket. Den aften mødte jeg ham tilfældigt til en kæmpefest nede ved badesøen. Nogle af vores fælles venner havde arrangeret festen, og der var måske 1.000 mennesker«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts